A mai öngyújtók nemcsak praktikusak, hanem egyedi mesterségekké is kifejlesztettek

Könnyebb használat
1. Gyakorlati lehetőségek: Manapság az életszínvonal folyamatosan javul. A praktikum és a környezetvédelem szempontjából az emberek otthagyják a gyufákat és öngyújtókat vásárolnak. A világon 1,88 milliárd dohányos él. Ilyen nagy csoport esetében az öngyújtók iránti kereslet nagyon nagy, és könnyebb, mint praktikus reklámhordozó, szerepe magától értetődik.
2. Gyűjtemény: A mai öngyújtók nemcsak praktikusak, hanem egyedi mesterségekké is fejlődtek, amelynek nagy a megtekintési és gyűjtési értéke. Egyre többen gyűjtik az öngyújtókat. Állítólag Kínában körülbelül 2000 ember gyűjt öngyújtókat.
3. Ajándékok: Tudod, hogy az öngyújtók költsége nem magas, ezért jó ajándék a dohányosoknak.
4. Reklám: Manapság az öngyújtók lassan új típusú reklámhordozókká fejlődtek. Az okos gyártók hajlandók átvenni őket, különösen a dohány- és alkoholalapú árucikkeket. Alacsony befektetésük és hatékonyságuk miatt ideális promóciós partnerként öngyújtókat is használnak. Tartós és egyértelmű a célcsoportja, ezért hasonló cégek, mint például italgyártó cégek, szállodák, éttermek stb., De sajnos nincs sok választási lehetőség a kiváló öngyújtók gyártói számára.
5. Környezetvédelem (összehasonlítva a gyufákkal): A gyufák sok tűzifát emésztenek fel, és rombolják az erdőket. A fém edényből készült öngyújtó nagyon környezetbarát. Mivel a fémhéj sokáig tart, és újrahasznosítható. A műanyag öngyújtók életciklusa rövid, de a műanyag burkolat újrahasznosítható is.

Ajánló
Kommentek
  1. Én