Az öngyújtók öngyújtók, nem játékok!

Először sok barát kapja meg a gázgyújtót. Az első lépés a tűzpróba megnyitása. Valójában a helyes módszer az öngyújtó legalább 30 másodpercig tartása a kezében. Ennek oka, hogy az öngyújtó szállítása és tárolása után bizonyos hőmérsékletű és környezeti hőmérsékletű. A különbség az, hogy egy ideig tartva, hogy a folyadék elgázosodásának folyamata csökkentse a hőmérséklet-különbség okozta káros hatásokat, így a gyújtás simább lesz; Másodszor, ne folytassa a gyújtás megismétlését, az öngyújtó nem játék, a gázgép gyújtásához folyamat szükséges, az ismételt gyújtás nemcsak komolyan befolyásolja A mechanikus élettartam a rugó mechanizmusát is deformálja, ahogyan a vezetéket ismételten meghajlítja .
Másodszor: Az öngyújtók fogyóeszközök, figyeljen a karbantartásra!
A tűzköves gáz öngyújtóknak rendszeresen meg kell tisztítaniuk a gyújtónyílást, mert a kovakő súrlódásából származó por a gyújtónyílás köré esik, és a legtöbb gázgép gyújtónyílása nagyon törékeny, miután eltömődött, csak javítható; ráadásul a gázgép meggyullad A szájat nem szabad folyadékkal tisztítani! Ezenkívül az ezüstözött vagy ezüstözött gépeket ezüst ruhával vagy ezüst vízzel törölhetjük. Az új gépek 80% -a egyértelműen több mint 95 új lesz a törlés után.
Harmadik: Ne próbáld meg könnyedén megjavítani magad!
A gázgép felépítése nagyon bonyolult, különösen azért, mert sok rugó és hajrugó van hely- és keménységproblémák miatt. Speciális szerszámok nélkül szétszerelés után nem cserélhető!
Negyedszer: Állítsa be a hőmérsékleti lángot a kézikönyv szigorú betartása érdekében!
Sok barát gyakran beállítja a lángot, miután megszerezte a gépet. Ez a legkívánatosabb módszer. A láng beállítása után könnyen megállíthatjuk a mozgást. A beállítási folyamat során figyelni kell a kézikönyv pontjaira. Egyszerre nem haladhatja meg a 10 fokot. Miután néhány beállító eszköz meghaladja a 90 fokot, a gépet leselejtezik!