Van-e probléma a közönséges öngyújtók beltéri használatával?

Manapság, különböző okokból, egyre többen kezdenek részt venni a nemdohányzó partikon, és az öngyújtók fokozatosan az emberek többségének szükségszerűségéből alkalmi kütyükké váltak.
Abban az időben a könnyebb ipar volt a legvirágzóbb, egyedül Wenzhou-ban több mint 4000 öngyújtó gyár működött. Most már nagyon kevés lehet, és a csekély nyereség a könnyebb piacot a baj szélére helyezi.
Ha azonban Kína könnyebb feldolgozóipara napnyugtává válik, és a dohányzók száma évről évre csökken, akkor is vannak olyan iparági vezetők, akik "ugrálnak", az úgynevezett "Zippo a hazai termékek között", és a könnyebb termékek nagyon népszerűek.
Szegmentálja az embereket és érintse meg a potenciális felhasználókat
Amikor az egyszerű emberek az öngyújtók fogyasztóira gondolnak, akkor természetesen a dohányzókra gondolnak. Ez a hétköznapi öngyújtó gyártók marketing koncepciója is. A dohányzókon kívül a holdfény-öngyújtók célcsoportja a nemdohányzókat is szolgálja, ennek alapján három potenciális felhasználó van felosztva.
/ Olyan emberek, akik gyakran vesznek részt szabadtéri tevékenységekben /
A közönséges öngyújtókat gond nélkül lehet használni beltérben, de nehéz lehet őket meggyújtani, ha kint van szél.
A Moonfire öngyújtó éppen elkapta ezt a nagy fájdalmas pontot, és szélálló gyújtási módszert tervezett az ívimpulzus megakadályozására, amely széltől függetlenül meggyulladhat. A nemdohányzók is használhatják a szabadban lévő tárgyak könnyű megvilágítására és hordozható eszközként kempingezéskor.
/ Nő öngyújtót vásárol ajándékba /
A nők valójában olyan fogyasztói csoport, amelyet sok könnyebb márka figyelmen kívül hagy. Ha azonban egy vásárlási oldalra megy kommentálni, akkor azt tapasztalja, hogy sok nő öngyújtót vásárol apjának vagy barátjának.
A piacon lévő hasonló termékek túlságosan jó minőségűek, vagy nem érdemes megvenni őket. Figyelembe véve az ajándékozás igényeit, a megjelenéstől kezdve a termék csomagolásáig nagyon finomak, a Yuehuo öngyújtó nagyon magas költséghatékonysággal rendelkezik.
/ Olyan emberek, akik szeretik az öngyújtókat /
Sok ember hobbija az öngyújtók gyűjtése. A csúcstechnikájú fekete-tech öngyújtók általában téma a teafogyasztás után. Csakúgy, mint a legújabb E5 ívgyújtó, amelyet a Moonfire adott ki, amikor meghallottam a "Tough Black" nevet, amikor megláttam teljesen fém testét, valóban férfinak éreztem magam.
kapcsolódó javaslat : HOME BUTANE ELECTRONIC BELT LIGHTER OQ-891

Ajánló
Kommentek
  1. Én